Jun 17, 2013

Minggu Sakitt

Another 2 more weeks Zee... OMG!

I feel very stressful and uncomfortable right now..

ngan nak siapkan final research by nextweek so terkinja-kinja la nak kejar masa ni

mesti ramai akan cakap padan muka kan sape suwuh tak wat awal-awal

tp ni la hakikatnye Zee just wat terbaik disaat-saat akhir sahaja.. ewww teruk perangai..

bukan apa idea ni sampai last sekali so nak wat cm ne kan... haha dr zaman diploma lg zee dan my bestiee 

lich akan wat last minutes punya kerja.. so da jadi habitt.. haha

so disebabkan kepala da pusingg sangat so i meet up wif my bestie lich..

wat research kat my fav place bila nak kena pikir2 nih.. Starbucks :)



 dah letih cgt so lich ajak zee jalan2 tuh yg beshhh senyummm ja.. haha

4 comments:

Apa Kata Kalian :p

 

Zee Nabyla Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template