Dec 2, 2010

happy time!!!!

0 comments
hari aku kuar ngn family aku bwa adik aku jln2... hehe adik aku kn jarang balik umah aku so kami bawa la dye kuar mkn angin... hehe... mlm plak kami g mkn ikan bakar kat qbay..hehe... fuhh sedap2.... heehhehe




Nov 5, 2010

Sahabat Yang Sebenar

0 comments
Selama ni bg aku sahabat adalah segala2 nye... tempat kita mengadu, luahkan perasaan kita even masa geram or suka... dan KAWAN la tempat kita berkongsi masalah.... tp sekarang baru aku tahu yg pe aku tahu tentang KAWAN selama ni adalah salah... Memang KAWAN seperti itu tapi apabila ada jew salah paham ciri2 diatas akan berubah menjadi buruk.. Contohnye bila kita luahkan perasaan geram kita terhadap orang lain kat KAWAN kita yg kita percayai, dan luahan itu akan bertukar menjadi kutukan bila kita gaduh ngn KAWAN kita tuh...

sekarang aku cgt2 sedih kerana KAWAN2 yg aku anggap KAWAN dunia dan akhirat nie tikam aku dr belakang dan sampai nk gadohkan aku ngn kawan aku sendiri?? perlu ke ko wat aku mcm nie??? klu ko kata aku jahat tp aku xlah sejahat smpai nk ptuskan pershabatan orang lain... ko dalam diam pandai berkata2 jugak....

dulu ko seorang yg pendiam dan aku byk membantu ko tp bila ko dh ada kawan lain ko tinggalkn aku sorang2... ini erti persahabatan yg cgt buruk!!


*sowie if ada yg terasa

Nov 3, 2010

xkenang budi !!!!

0 comments
kalau hidup sebagai orang yg xkenang budi nih mmg payah r ko nk hidup... as a human n student, ko kena la beringat2 juga apa yg org len dh wat kat ko... sekarang mmg ko dh happy tapi nt ko akan merana juga... dari part 1 aku sentiasa temankan ko dr orang yg rapat skunk... dulu dye xpenah pun nk temankan ko... ko mmg lupa daratan!!!

dulu ko sorang2, aku temankan ko tp bila aku sorang2 ko xde tnya pun aku mcm ne??? aku xmnharap pe2 pn.. tp perlu kew ko nk layan aku mcm nih... hutang ko yg berlambak( hampir RM 500) pun xpernah aku nk ungkit tp bila aku ko nk wat kecoh plak setakat beberapa ringgit... xpe la skunk ko terlepas tp kat akhirat aku xtw la kn...

apa2 pun aku mmg terasa ngn KORANG!!!!!

sowie la if ko sakit ati ea coz aku mmg cgt2 sakit ati!!!

Oct 27, 2010

Disebabkan Exam....

0 comments
hmmm final exam sudah muncul la... huhu
so aku perlu stop aktiviti - aktiviti yg x BERFAEDAH or yg MELALAIKAN aku.. huHU
dh xleh main2 dh... coz sem nih aku nk juga dpt DEKAN lg...huhu nk jugak!!!!
Disebabkan exam jugak aku terpaksa korbankan masa msg aku ngn Wan... huhu terpaksa demi masa depan *ayat xleh blah..

tapi minggu depan aku akn aktifkn balik semua aktiviti aku.. haha itu yg aku xsabar tuh.. hehe
So jumpa next week.. hehe Muuuahhhxxx

Oct 26, 2010

26 OCTOBER !!!

0 comments
HAPPY BIRTHDAY ZAIT BIN AHMAD
May today be filled with sunshine and smiles, laughter and love.

ZAIT & ROSNAH

This special anniversary wish
That comes with love to you
Brings warm and heartfelt thanks
For all the thoughtful things you do

It also comes to let you know
You both mean more each day
To everyone your lives have touched
In such a loving way.

Happy Wedding Anniversary, Mom and Dad
With Love


Oct 16, 2010

Perempuan perlu jaga tingkah laku dan kecantikan?? bhgn.2

0 comments
Ini ada lanjutan dari post yg title dye Perempuan perlu jaga tingkah laku dan kecantikan??..... hmm ada pihak yg terasa ngn post aku hari tuh... hmmm sowie r yea... mmg post tuh ada kaitan ngn blog lain tp yg pastinye bkan kamooo!!!! blog yg aku ambik tuh adlah blog dr kwn baik aku di PENANG.... n spe2 yg bkn dr penang jgn perasan k... maybe blog anda dengan kwn aku sama post kowt... so jgn la perasan or nk ngadu2 kat sape2 yea... tp aku xsalahkan sape2... mmg ramai yg terasa ngn post uh... aku sebagai perempuan hanya memberi pandangan... dan tujuan aku taip post tuh pun adalah diatas permintaan kwn aku tuh mengenai post yg dye buat mengenai perempuan... so aku mintak maaf la bg sape2 yg terasa dengan post yg aku taip dengan korang punye post... sowie yea... ampun... heheehe:-)

KAU PERGI

0 comments

Lirik Pergi – Aizat

Sayu terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
Apa pun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi

Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah
Tak lagi ku dengari

Kau pergi
Pergi
Kau pergi
Pergi
Pergi...

*lagu ni aku khaskan kepadamu (sarap) huhu:-(

Oct 5, 2010

Kerana kamoo!!

0 comments


Hari nih terasa cgt la BOSAN... ntah nape aku rasa macam nih... maybe coz xde kelas kowt... hahaaha... so aku ambik masa nh untuk baca2 blog orang... hmmm mmg cgt bosan lg2 ari nih aku xde mood disebabkan ............. (rahsia).. hahaha mna leh gtaw nt ada plak owg yg marahkan aku... semalam aku text ngn my fren Mr. wan Lamoo.. haha dye skunk nih lebih matang dari aku weh... sungguh xku prcaya... hehe(tp umo dye 21thun) hehe...tp thanx to him cgt2 coz hilangkan rasa tertekan aku nih.... u mmg cgt2 memahami i.... tp pe2 pun kami dh xleh rapat macam dulu coz masing2 dah berpunya... happy cgt ko dh berubah... suka cgt2... dia dari dulu suka cgt bagi nasihat kat aku n kadang2 tuh aku rasa macam kelakar pun ada tp aku stil patuh n ikut semua nasihat dye tuh... Aku pun tahu kenapa... :P Even kami bukannye kenal lama cgt pun tp keakraban kami cgt pelik... tapi mcm mna pun kami xpnh melampaui batas... KAWAN tetap KAWAN tp yg SPECIAL tetap yg SPECIAL dihati kami.. tapi persamaan yg amat ketara antara kami ialah nama ayah kami sama... hehe ZAIT n ZAID.. haha kebetulan cgt... hehe... apa2 pun hope cgt kami xputus persahabatan nih...huhuhu:(
kamoo

Oct 4, 2010

Perempuan perlu jaga tingkah laku dan kecantikan???

0 comments
Sebelum nih aku ada terbaca satu blog nih... dalam blog tuh dye macam kata perempuan sekarang ngada2 and xberadap dan juga asyik tahu make up jew... betul kew??? tapi kalu betul apa salahnye kn???

X salah seseorang perempuan itu menjaga kecantikan even dye letak berinchi2 bedak asas... bohong r if xde pmpn yg make up walau mcm mna pun diowg akan letak bedak juga if diowg xmeke up...

untuk yg beradap plak... xsemua pmpn x beradap... cuma diowg nih smetime EMO sekejap biasa r remaja kata kan.. AGING xbetul lagi... tapi bagi aku better sesorang pmpn itu xberadap cgt daripada orang yg sentiasa ingat dye tuh baik n beradap tp hakikatnye KASAR mcm lelaki n BFF ngn lelaki dan bertepuk tampar itu lg TERUK!!!!!

n satu lagi nasihat aku kat penulis blog tuh.. jgn r nk ckap pasal solat 5 waktu if ko pn xbetul... setiap orang pasti berubah.. so jgn r nk ungkit pasal solat 5 waktu n pakai tudung padahal ko pn still FREE HAIR...

hmm itu jela nasihat aku kat penulis blog tuh k... lain kali jgn mengata owg sangat n jgn sentiasa rasa diri tuh PERFECT!!!

Sep 29, 2010

Wanita itu!!

0 comments
hmm ari nih misz Z nk share kan satu article nih ... about wanita... hmmm so baca2 la yea if ada masa.. article nih ditulis oleh Fatin Syahira Ramli.. so enjoy yea.... article nih sesuai utk lelaki n juga wanita...

wanita itu lembut hatinya :)

by Fatin Syahira Ramli on Tuesday, 28 September 2010 at 14:59

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa

Dekan Day!!!!

0 comments
OOOoopppppppppsss !!!! sowie all.... hehe ari tuh misz Z dh jnji nk upload pic masa dekan day... tapi disbabkan sgt2 bz smpaikan misz Z dah lupa nk upload kan.... hehe... coz ari jumaat lepas misz Z g ke uitm melaka... sebab tuh la bz ckit... hehe.. so ari nih misz Z akn upload kan k... enjoy:P
its me!!!!

with my best fren liza

with cik in

with andriana (my class wrap)hehe

pentas yg buat jantung aku nk tkuar..haha

sepatutnya ada pic my roomate tapi ada masalah ckit... nt misz Z upload kn k....

* umi nabila jgn marah ea..hehe



Sep 21, 2010

Esok Dekan!!

0 comments
Esok adalah hari anugerah Dekan... hmm pe perlu wat ea???? So aku and Roomate ku Umi kena Jalan kn misi nih....
1. Cari baju dan ironkan bju tuh..
2. sediakan barang make-up (haha nk make-up esok):P
3. sediakan Kasut tumit tinggi..heheehehe( jaga2 jgn terjatuh plak yea Mizs Z)

Itu jea kowt yg kena wat untuk hari ecok... nt aku uploadkan pic aku ecok yea... see u tomorrow!!! muahxxx

Sep 15, 2010

Best day!!!

0 comments
hari nih g umah apap... dengan kawan istimewa aku... sebelum bertolak g umah apap aku dapt choc.. hehe dah lama xdpt choc cadbury nih... hehehehe cdap2!!! ske cgt...



hari nih g umah apap tp aku wat mcm umah aku sendiri ...hehe pelik x???? tp pe2 pn mmg best cgt g umah dye even g lmbt... hahahaha

Sep 13, 2010

Open HouSe!!

2 comments
Semalam sehari rumah aku dikunjungi oleh tetamu2...hehehe
First, bakal tunang akak aku datang... n then kwn2 akak aku yg sulung datang...
sampai penuh r rumah nih.... heheehe pastu kwn2 aku la...

Thanx 2 u all kyna,rosh,sham,nad,dollah,acap n afif.... Coz datang rumah aku semlam.. korang mmg best r... hehe bab2 membuli.. hahahaha.... windu betul aku saat tuh... hehe nt aku uploadkn pic2 diowang semua k... hehehe cuma sedih bila aena cde..huhu aena kita jmpa hari Rabu ni k... insyallah...:D

Hari nih Aafaf @apap(hehe) datng umah aku dengan shira and Paeh.... thanx apap coz sudi dtg umah aku.. ecok aku plak g umah ko k... muahxxx hehehe...

Biar kulit SeGelap AlMonD LonDon,
AsalkaN Hati SesuCi kuIh BanGkiT.
Biar iMan seKental doDol,
JanGan seNipiS RemPenyek,

Biar jiWa seleMbuT baHuLu,
AsalKan akHlak SecanTiQ daHlia,
SenYum la seManis waJik aGar leBaraN yaNg diSamBut leBih berMakna....

SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

Sep 1, 2010

I cant wait!!!

0 comments

counting days....

hmm i cant wait to meet with my fren in penang...=)

i really miss them.. i hope 3 september come quickly!!! hehe

coz i want 2 go shopping, hang out with them n then???? dunt knuw!!hehe

plz2 days plz move faster,,,hurry up!!! hahaha..

n dunt forget 2 make some cookies 4 raya...hehe


Jul 26, 2010

kelas HANCUR....

0 comments
HANCUR + LEBUR = disebabkan = TIADA KERJASAMA

hmmm mcm ne la KERJASAMA tuh penting cgt ibarat kata "WONDER PETS " apa yg penting??? KERJASAMA!!!!" tp masih lg segelintir manusia yg simpan EGO diowg tinggi2 ntah diowg nk wat pe ngn EGO tuh pn xtw.... rasa2nya EGO diowg lg tinggi dari gunung kota kinabalu... hahaahah:p

tolong la buang sikap tuh... xde untung pn la.... hampeh ada r.... tol x?????
dah r next sem ada OE mcm mna la nk krjasama klu mcm nih hah???? leh xjadi OE tuh taw x????
hmmm nih watkan aku nk lompat je ke degree tuh.... xpyah nk wat OE nih semua ngan owg2 yg mmpunyai EGO nih....

so bg korang yg terasa aku minta maaf sih.... bukan nk cari gado tp hanya nk menolong aja..... hehehe... hope kita leh join n krjasama each other k.... xmo2 gdo dh... xbaik maaa............

smile=)



Jul 20, 2010

SALAM TAKZIAH...

0 comments
1989-2010

salam takziah aku kepada keluarga pak cik Ibni Hajat atas pemergian anaknya Muhammad Sharfuddin Ibni Hajat yg telah kembali ke rahmatullah pada 18 julai 2010... AL-FATIHAH kepadaya, semoga rohnya dicucuri rahmat... amin.. kepada Aafaf ibni Hajat aku harap kau banyakkn bersabar dengan dugaan ini k....

Jul 13, 2010

kembali tenang....

0 comments
hari ni keadaan kemblai tenang... DIA pn kembali mesej ngan aku...
hmm minggu ini rasa keletihan sedikit... coz 5 ari berturut2 aku kuar dari U nih...
so ari ni leh relax ckit... nape sem nih mcm2 masalah yg muncul...
aku pening bila pikirkan hal2 begini... ramai hati yg kena aku jaga....
hati kawan, hati owg yg aku sayang..... hope DIA leh sabar dgn aku.. huhuhu

Jul 5, 2010

Ohhhh!!! KELASS

0 comments
kenapa ari nih ari ISNIN???? kenapa bkn JUMAAT??? haha
disebabkan ari nih ari ISNIN so terpaksa r aku n my new roomate bgn awal2 pagi...huhu SEJUK sioottttttttt.... huhuhu mama plz help me!!!
SEJUKKK dh satu hal but yg wat aku mcm nk MENGAMUK coz shower dye xde kepala paip... PATUT 0 TAK PATUT???? ish2 merana aku... ;(
sakit kepala aku kna derasan air tuh... haha POYO!!
Today first subject is MATH.... asal la ada math sem nih.... kacau minda aku tol r...
Dah r Otak KIRI aku nih dh lama xberfungsi<> huhu
tapi apa leh wat.... study tetap kena study.... kan2...
pas nih ada kelas pkul 2pm... hope r xblajar ari nih... hope cgt2... hehe
ok la kita smbung ecok ek... insyallah... bubye... muahxxxx..




Jun 24, 2010

hAHahA

0 comments
HELLO.........
hmm lg brape ari lg dh nk blik u dh... huhu
rsa sedih pn ada tp rsa seronok pn ada... hehe...
nmpk cgt jiwa aku trbahagi 2 kn?? haha
bkn pe takot windukan katil aku kt sini... hehe
nt kt sna xdpt tido nyenyak... hehe.....
tp apa pn kna la blik jgak kn... so SSAABBaaarrrrrrrrrr................. haha

hmm windunya aku kt seseorang 2....
tp aku xthu cm ne nk luahkan.. haha
cinta ku mmg pelik kn... smpai skunk pn aku masih xpcye yg cinta aku akn jd cm nih... hehe
haha betul kew dye cinta aku???
mmg lama aku ntikn dirinya.... haha

Jun 12, 2010

"7 Things"

0 comments
The 7 things I hate about you
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
And when you act like them, just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you..


*haha i like this song

Jun 10, 2010

D.I.A

0 comments


tiba2 muncul dlm hidupp aku...
dan menjadi rapat... thanx coz muncul dlm hidup aku..
dia memberi sinar dlm hidup aku yg dulunya suram...
hope aku dpat kenal dye dgn lebih dekat lagi....
* thanx 4 u....

Jun 8, 2010

0 comments
segala yg aku inginkan mungkin xakan terjadi...
maybe dye dah give up... or mungkin aku yg perasan... hahaha
hidup aku akan jadi seperti dulu kembali... Aaaaarghhh tiba nangis plak aku ari ni...
hmm ini la realiti kehidupan aku... sepatutnya aku xperlu memberi harapan pd diriku sendiri...
ternyata kau mmg PERASAN ZHAI!!!

BAGAIMANA???

0 comments
hmm ntah kenapa ngan aku ari ni... semua jd serba xkena...
mungkin ke aku takot dengan bayang2 aku sendiri??
takot benda yang lepas kembali semula???
apa harus aku katakan... aku benar2 xmemahami diri sendiri...
aku kata tidak tp hati mahu... tp ini semua ternyata kerana aku takot...
aku takot aku hanya akan memainkan perasaan DIA atau DIA akan permainkan aku!!!
YA ALLAH.... bantulah aku untuk berbuat keputusan yang bijak...
aku sudah mula menyukai dirinya... apa perlu aku buat???
hmm tp mungkin sekarang dye jugak sudah bosan ngan aku...
itulah benda yang sangat aku takot iaitu ada orang yg aku syg bosan dengan aku...

May 27, 2010

kita berduA

0 comments
helllo malaysia....
sudah lama aku tak menaip dah kat blog aku ni...
macam2 PROBLEM yang timpa aku dalam beberapa minggu ni..
aku tak tahu nape semua ini harus terjadi dalam hidup aku..
mungkin kerana sikap aku sendiri yang cepat percayakan orang dan sayangkan orang..
aku hope cgt2 yg DIA tak akan berdendam dengan aku dah..
hope kita leh jadi kawan...
PLZ jangan simpan dendam dengan aku dah...
MAAFKAN DIRI AKU... JIKA AKU SALAH PADAMU..
sekarang aku sudah mulakan diri aku seperti biasa/seperti dulu,
hope u pun akan seperti aku... jangan ada dendam antara kita...

May 20, 2010

haha

0 comments
hmm malu nie jari aku nk berkata2 plak... hehe
so nk kata apa ek?? hehe
just nk kata yg aku HAPPPY cgt ri ni... ntah npe...
hmm dh lama aku x sehappy hari ni...
selalunye SEDIHHHH je.. haha
ok la nk tido dh
muahxxxx

May 15, 2010

KENAPAKAH????

0 comments
Hari in aku nk bual sikitt tentang KENAKALAN lelaki yang buaya darat dan wanita yang sanggup serahkan segalanya kepada lelaki ynag dicintainya...(ooooppsss!!! jgn terasa ye)
Perlukah seseorang WANITA berbuat begitu???????
Adakah LELAKI itu menyintai kita sebagai seorang WANITA????
ATAU??
Hanya sandiwara or tertumpu kepada nafsu serakah???
Maaflah klu aku nk kata korang mmg SELFISH!!!
Xpatut korang anayai wanita yg lemah ini!!!!
Bukan kah tugas korang menjaga kami insan yg lemah???
PLZZZZ jgnlah permainkan perasaan wanita....

May 14, 2010

0 comments
Hari ini sekali lagi hati aku sakit bagai dikelar oleh pedang samurai...
dimana silap aku???
beritahu aku agar aku dapat memperbaiki nye..
kadang2 aku jadi binggung seketika bila aku memikirkannya
aku jaga kamu, akuambik tahu ttg mu..
adakah itu mengongkong nmanye???
aku buntu!!!

MINTAK MAAF.....

0 comments
SALAM...
aku nk mintak maaf kat bdak uitm part 2 melaka maskom(clasmate sarap@acap)
aku mintak maaf cgt coz aku letak gmbr yg xspatutnya kt dlm blog aku...
and jgn la korang nk pulaukn sarap.. dye ssorang yg baik
mungkin aku yg slah tafsir...
pe2 pn aku dh xakan gnggu korang dh...
sory 4 everything....

May 10, 2010

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

0 comments

Aku suDah Pulang.....

0 comments

hello semua... hmm aku sudah akhirnya pulang ke rumAH AKu kt png.. haha lega rasa ati Ini...haha...
hmm apa yea plan aku kali ini...
nk keluar????
ngan sapa ek???
hmm malas nk pkir r... kena TUNGGUUUU!!! hehe
so kawan kat penang text r aku k... hehe
rindu plak aku kt kampus tu... hehe (ngada2 tol!)
hah utk ibu aku ROSNAH muahxx utk mu... HEPI MOTHER DAY!!!!!!
dikaulah ibu yg amat ku syg n jaga aku dgn sepenuh atimu.... (sedih plak aku)
dan puan Zakiah... hapi mother day... (mak acap)
and last kali aku nk ucapkn hepi birthday kt abg shahril ridzuan... (en lamoo)
ok lak semua aku nk tido... muahxx

May 1, 2010

Benggang!!!!!!!

0 comments
hari ni natasha dh kembali kew rumahnya... aku, jana n ja masih lg membuka mata luas2 utk stdy... lmbatnya utk aku pulang... hari ini mcm2 yg trjadi kt aku.. sowie rmate2 aku coz aku mngamuk td... hmm ecok ada exam tp masih tiada satu nota pun yg masuk dlm otak aku... sedih sungguh kn... penantian aku mcm disenangi oleh seseorang... tp apa pun 8/5 aku akan pulan ke penang n aku akan cuba settle kn semua masalah ini.... kpd kwn2 yg mngenali aku... aku sudah tukar number ya!!! sampai sini je la ye.. aku nk g study dulu... bubye!!!

kAgUM

0 comments
Seek0r buruNg teLah jaTuh CintA dGn MaWar puTih...
saTu haRi burUng MelaMar maWar putih..
Mawar puTih CakaP biLa diA tuKar Warna MeRah BaRu
dYe teRiMa BurUng...
buRung pUn teRuS LuKakan BaDanNya & KenaKan
DaRah KePada maWaR PuTih ....
mawar Putih BertuKar meNjadI MeraH & teLah jatUh
ciNta kePada BuruNg ItU...
taPi SaYang...
buRunG Itu suDah TiaDa Lg..
Kerana..
Luka YanG ParAh.....
iNilaH cinTa...
KiTa keNa haRgaI orAng YaNg MenCinTai KiTa....
SeBeluM dYe...
..... PerGi.....

Apr 29, 2010

inGin beRuBah....

0 comments
askum... hmmmm ari ni paper yg ke-3 dh Abis aku jawab... haha hapy kowt... hmm minggu ni adlh mnggu yg aku kna kuat n tabah utk hadapiNyee.... minggu ni aku exam n mnggu ni r aku kna tmparan yg sgt kuat... namun aku redha dgn ketentuan dariNya.... tp npe smpai skunk aku xdpt kabar drnya???? aku ditnggal spt brgntung xbrtali... haha pdn muka aku.... hmm tp skunk ngn kata2 n nasihat kwn2 aku kt png yg aku kna blajar melupakn dia n cuba mnerima org laen.... aku akn cuba ikut kta2 diowg... lgpun bt apa aku still nk tnggu dye... padahal dye lngsng xingat kt aku... hmmm aku kna lupa dye!!!!! muktamad ye zhai nabyla....
For My New Frenz!!!!! LaMoo ... heheehe
u mmg best n i seronok knl u.... thanz coz hapy kn i pd waktu i mmg tension..... hope kita lebih knal antara satu sama lain... thanx again coz muncul pd waktu yg tepat..... miz u...
 

Zee Nabyla Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template