Aug 18, 2013

Pengumuman!

0 comments
HP rosak :(


so buat masa ni tiada whatsapp, wechat & instagram
apa2 call & sms zee yea!

Jun 17, 2013

Minggu Sakitt

2 comments
Another 2 more weeks Zee... OMG!

I feel very stressful and uncomfortable right now..

ngan nak siapkan final research by nextweek so terkinja-kinja la nak kejar masa ni

mesti ramai akan cakap padan muka kan sape suwuh tak wat awal-awal

tp ni la hakikatnye Zee just wat terbaik disaat-saat akhir sahaja.. ewww teruk perangai..

bukan apa idea ni sampai last sekali so nak wat cm ne kan... haha dr zaman diploma lg zee dan my bestiee 

lich akan wat last minutes punya kerja.. so da jadi habitt.. haha

so disebabkan kepala da pusingg sangat so i meet up wif my bestie lich..

wat research kat my fav place bila nak kena pikir2 nih.. Starbucks :)



 dah letih cgt so lich ajak zee jalan2 tuh yg beshhh senyummm ja.. haha

Jun 6, 2013

Final Month : My June Wishlist

1 comments
Assalamualaikum...

tup tup dah masuk bulan june kan! so ini bulan yg ke-4 aku kat Putrajaya untuk internship aku. banyak kenangan ngeri, sedih, manis n mcm2 la yg aku alami sepanjang kat sini. apapun harap suka duka ni akan jd pengajaran untuk aku memulakan hidup aku pas ni..

So for the last month ni macam-macam aku perlukan selesaikan dan ada jugak benda yg aku nak wat ni.. alang2 da last kan... apapun aku berharap dan berdoa harap apa yang aku inginkan menjadi nyata dan dipermudahkan :) hehe kalau boleh berlaku keajaiban di saat2 akhir.. hihi who knows? :P

1. Dapat Habiskan Research Report and Praktikal report dengan jayanya.

jadi final year student ni la wat hati ni berdebar2.. nervous! sebab ada dua sebab. first nak dapat last result dapat yg terbaik yg boleh buat parents aku happy :) . secondly, mesti la kan lepas ni no more title "student"
dan akan melangkah ke alam kerjaya yg berliku2 tuh kan. Apapun harap semua berjalan lancar la.. lagi-lagi masa viva research.. hope Doktor2 lecturer jangan la nak tanya mcm2 yang diluar jangkaan.. dan harap bg markah yg tinggi yea.. hihi da nk dkt setahun da wat research ni.. heehe.. Amin :)

2. Spend time with my only sweetheart

ini bukan permintaan yang gedik yea kawan-kawan.. haha benda ni memang wajib kena ada dlm wishlist june yea.. sebab aku last kat sini.. yela aku orang penang n my Wee orang selangor.. so lepas nih bersiap sedia la ngan long distance relationship (LDR).. huhuhu so this month last untuk together-gether untuk spend time.. harap semua dipermudahkan dan dipanjangkan jodohnya.. Amin..

3. Jalan-jalan di negeri keduaku Perak Darul Ridzuan

Seri Iskandar, Perak banyak memory yang indah dan duka.. selama 4 tahun habiskan masa disitu yea!
kat sini la aku belajar mcm2 benda yg xpernah aku tahu.. dapat kenal kawan2 aku even ada yg baik dan ada yg tak tp semua tuh aku take as my experience.. sama gak ngan uitm perak yg menjai tempat untuk aku menimba ilmu dr diploma sampai la degree.. thank you.. :) dan kat sini la juga saya berjumpa dengan Wee! banyak kenagan nih..

4. Dapat kerja

lastly, aku harap sangat aku akan dapat kerja on this year jugak and dapat before konvo! harap sangat..


setakat ni ja la dulu kot... nt banyak2 takut frust xdapat plak kan.. hehe pe pun tawakal.. dlm 4 ni aku harap 1 dan 4 menjadi kenyataan la yea! mengharap cgt da nih :) Amin


May 28, 2013

take a chance! challenge yourself!

2 comments
Alhamdulillah semuanye berjalan lancar :)










# Mexico Student #UM #UPM


May 17, 2013

With them!

0 comments
 My memory with them :) thank you!








#UPNM #UITM #ST


May 9, 2013

 

Zee Nabyla Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template