Jun 6, 2013

Final Month : My June Wishlist

Assalamualaikum...

tup tup dah masuk bulan june kan! so ini bulan yg ke-4 aku kat Putrajaya untuk internship aku. banyak kenangan ngeri, sedih, manis n mcm2 la yg aku alami sepanjang kat sini. apapun harap suka duka ni akan jd pengajaran untuk aku memulakan hidup aku pas ni..

So for the last month ni macam-macam aku perlukan selesaikan dan ada jugak benda yg aku nak wat ni.. alang2 da last kan... apapun aku berharap dan berdoa harap apa yang aku inginkan menjadi nyata dan dipermudahkan :) hehe kalau boleh berlaku keajaiban di saat2 akhir.. hihi who knows? :P

1. Dapat Habiskan Research Report and Praktikal report dengan jayanya.

jadi final year student ni la wat hati ni berdebar2.. nervous! sebab ada dua sebab. first nak dapat last result dapat yg terbaik yg boleh buat parents aku happy :) . secondly, mesti la kan lepas ni no more title "student"
dan akan melangkah ke alam kerjaya yg berliku2 tuh kan. Apapun harap semua berjalan lancar la.. lagi-lagi masa viva research.. hope Doktor2 lecturer jangan la nak tanya mcm2 yang diluar jangkaan.. dan harap bg markah yg tinggi yea.. hihi da nk dkt setahun da wat research ni.. heehe.. Amin :)

2. Spend time with my only sweetheart

ini bukan permintaan yang gedik yea kawan-kawan.. haha benda ni memang wajib kena ada dlm wishlist june yea.. sebab aku last kat sini.. yela aku orang penang n my Wee orang selangor.. so lepas nih bersiap sedia la ngan long distance relationship (LDR).. huhuhu so this month last untuk together-gether untuk spend time.. harap semua dipermudahkan dan dipanjangkan jodohnya.. Amin..

3. Jalan-jalan di negeri keduaku Perak Darul Ridzuan

Seri Iskandar, Perak banyak memory yang indah dan duka.. selama 4 tahun habiskan masa disitu yea!
kat sini la aku belajar mcm2 benda yg xpernah aku tahu.. dapat kenal kawan2 aku even ada yg baik dan ada yg tak tp semua tuh aku take as my experience.. sama gak ngan uitm perak yg menjai tempat untuk aku menimba ilmu dr diploma sampai la degree.. thank you.. :) dan kat sini la juga saya berjumpa dengan Wee! banyak kenagan nih..

4. Dapat kerja

lastly, aku harap sangat aku akan dapat kerja on this year jugak and dapat before konvo! harap sangat..


setakat ni ja la dulu kot... nt banyak2 takut frust xdapat plak kan.. hehe pe pun tawakal.. dlm 4 ni aku harap 1 dan 4 menjadi kenyataan la yea! mengharap cgt da nih :) Amin


2 comments:

Apa Kata Kalian :p

 

Zee Nabyla Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template